Kunst og Design

Kunst og design

På Kunst og design er der mulighed for både at arbejde selvstændigt og i mindre grupper. Med udgangspunkt i fælles temaer arbejder vi mod fælles mål f.eks en udstilling eller med salg for øje. Derudover arbejder man individuelt og kan f.eks også: tegne, male, hækle, sy og arbejde med krympeplast, smykkeproduktion, filtning, decoupage og meget andet. Undervisningen foregår i hyggelige og rolige rammer med rig mulighed for at fordybe sig og udfolde sig kreativt.

Linjen er for dig, der interesserer dig for kreative processer, gerne vil skabe noget med dine hænder og vil dygtiggøre dig inden for musik, håndværk og design. Linjen kræver ikke nogen særlige forudsætninger i forhold til at kunne tegne eller lignende. Du skal blot have interessen.

Kunst og design arbejder sammen med musikholdet. Vi tager sammen på flere inspirationsture, hvor vi søger inspiration til egne produktioner. Vi tager udgangspunkt i et fælles tema. Få et indblik i musik, kunst og designverdenen og vælg denne linje hvis du ønsker, at udfolde dig kreativt på værksteder, hvor der altid er god og inspirerende stemning!

Vælg Kunst og Design, hvis… du gerne vil arbejde med dine hænder og er glad for enten kreative processer, design eller kunst.